Julkaisut

Jäntti-suvun oma lehti LAURENTIUS ilmestyy kaksi kertaa vuodessa touko- ja joulukuun alussa. Lehti julkaisee sukuseuran jäsenten kirjoituksia (faktoja ja fiktioita) ja kertomuksia suvun jäsenistä, tapahtumista, retkistä Suomessa tai ulkomailla ym. Juttuihin voi sisällyttää mielellään kuvia, jos suinkin mahdollista. Lisäksi tietoja suvun jäsenten merkkipäivistä ja uusista suvun jäsenistä. Aineistot toimitetaan esimies Esa Jääskeläiselle osoitteeseen Tattikuja 1, 70910 Vuorela tai sähköpostiosoitteeseen esa.jaaskelainen(at)dnainternet.net.

PDF-tiedostoLaurentius_01_s1.pdf (1.7 MB)
Ensimmäisen Laurentiuksen etusivu vuonna 1985

 

KIRJALLISUUS

Vuonna 1995 ilmestyi sukuseuran kustantamana sukukirja Kotikuusen juurella, joka sisältää Pekka Jäntin kirjoittaman sukuhistoriikin ja lähes 400 -sivuisen sukuluettelon, jossa on liki 7000 Jäntti-sukuun kuuluvaa. Sukuluettelosta julkaistiin myöhemmin pehmeäkantinen erillispainos. Molemmat on loppuunmyyty, mutta niitä saattaa löytyä kirjastoista.

PDF-tiedostoKotikuusen juurella nimiö.pdf (947 kB)
Kotikuusen juurella etusivu

 

Sukuseuramme perustaja- ja kunniajäsen Pekka Jäntti (C-sukuhaara) julkaisi jo ennen sukuseuran perustamista seuraavat kaksi omakustanteista kirjaa:

- Vuonna 1984 kirjan Kukkivat kummut, joka on "kertomus Jäntti-suvun alkuvaiheista lähtien Rautalammilta 1561 ja lähinnä Karstulan-Saarijärven sukuhaaraa seuraten".

- Vuonna 1983  Paavon tähkäpäät -kirjan, jossa keskitytään Pekan vanhempien ja heidän jälkeläistensä vaiheisiin 1900-luvulla.

Myös nämä kirjat on loppuunmyyty.

PDF-tiedostoL78kansi.pdf (182 kB)

Kaikki Laurentiukset selailtavissa jäsensivuilla

Kaikki tähän mennessä ilmestyneet Laurentiukset on tallennettu digitaalisesti ja ovat selailtavissa näiden kotisivujen jäsensivuilla. Sieltä löytyy myös yksityiskohtainen numerokohtainen sisällysluettelo.

Jäsenmaksun maksanut jäsen saa halutessaan käyttäjätunnuksen ja salasanan jäsensivuille.  Käyttäjätunnusta voi pyytää lomakkeella, jolle löytyy linkki sivulta Yhteystiedot.